O meni

Naš eminentni astrolog Peđa Petrović se bavi izučavanjem i tumačenjem astrologije poslednjih 25 godina. Veliku ljubav, prema ovoj drevnoj veštini dešifrovanja sudbine, je otkrio još za vreme srednjoškolskih dana. Odrastanje i mladost je imala pečat izučavanja astrologije. I kasnije, najveća ljubav ostaje astrologija, i pored promene nekoliko zanimanja. Izuzetna intuicija i dugogodišnji rad su ga doveli u sam vrh domaćih astrologa.

pedja-petrovic-astrolog

Astrolog Peđa Petrović je našoj javnosti poznat po gostovanju u mnogim televizijskim emisijama koje se prikazuju kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Karakteristika rada astrolga Peđe Petrovića su direktni i konkretni odgovori.
Ne samo gledanoscu njegovih emisija ,vec i odnosom na kome radi zajedno sa svojim gledaocima i postovaocima njegovog rada,mogli ste da primetite da ustrucavanja gotova da i nema,postavljenjem pitanja sirokog spektra za porodicu,zdravlje,ljubav, finansije …

Sama natalna karta je pokazatelj da li neko astrologijom moze da se bavi uspesno ili ne.Ova teza se odnosi i na svaki drugi posao.Svako ima odredjene predispozicije za buduce zanimanje,najvaznije je da njih budemo svesni,i najbolje izvucemo iz nas samih.Astrologu Pedji Petrovicu se mozemo obratiti ne samo kada imamo problem vec i kada se dvoumimo oko neki zivotnih pitanja kojim putem da krenemo.

Sklop predispozicija,rada,ulaganja i iznad svega dugogodisnjeg sa 25 god iskustva je sve ono sto ima astrolog Pedja Petrovic.

Direktan,posten ,iscrpan i spontan astrolog Pedja Petrovic tvrdi “astrologija je stara drevna vestina,kao i svaki posao i na ovom se radi celog zivota .” Pecat njegovom radu daju iskustvo koje je stekao pri radu sa klijentima,duhovnost i njegova pozitivna energija.

Bavi se izradom i tumačenjem svih vrsta horoskopa: životnih, uporednih, godišnjih, mesečnih, poslovnih… Ipak, specijalnost su mu uporedni horoskopi-sinastrija, koje tumači sa izuzetnom preciznošću predikcije. Analiza emotivno- bračnih partnerstva je nešto po čemu je astrolog Peđa Petrović postao prepoznatljiv među klijentima.